Maandag Modeleigenschap: Scarlett Rose McFadden

De elfjarige Scarlett Rose McFadden woont in Spanje en houdt van mode, make-up en fotografie. Scarlett doet al drie maanden modellenwerk en heeft net getekend bij een aantal bureaus in Spanje en Nederland en zou graag vertegenwoordiging krijgen bij een modellenbureau in het VK. Vorige week liep Scarlett in een catwalkshow voor het Russische merk Stefania Pinyagina in Marbella en genoot enorm van de ervaring en droomt er nu van om te lopen in London Fashion Week.

Scarlett houdt van gymnastiek en hiphopdansen als hobby’s en haar favoriete vakken op school zijn wiskunde en kunst.

Scroll naar beneden om Scarlett’s functie te bekijken en om haar Q & A te lezen……..

Maandag Model Feature - Scarlett Rose McFadden #childmodel #lkidmodel #mondaymodel

Maandag Model Feature - Scarlett Rose McFadden #childmodel #lkidmodel #mondaymodel

Maandag Model Feature - Scarlett Rose McFadden #childmodel #lkidmodel #mondaymodel

Door welk modellenbureau word je vertegenwoordigd? Deze maand heb ik getekend bij een aantal bureaus in Spanje en Nederland en ik hoop dat ik op een dag zal worden vertegenwoordigd door een bureau in Londen. Mijn droom zou zijn om in London Fashion Week te lopen!

Waarom besloot je te beginnen met modellenwerk? Ik hou van mode, make-up en fotografie, dus ik heb in de zomervakantie een zomerkampweek gedaan bij een lokale modellenschool in Marbella. Het was gewoon voor de lol, maar ik vond het zo leuk dat ik dacht dat ik het zou willen blijven doen. We deden fotoshoots, modelessen, make-uplessen en een catwalkshow aan het einde van de week, ik vond het vooral leuk om de catwalk te doen.

Wat is het leukste aan model zijn? Verschillende kleding dragen, je haar en make-up in verschillende stijlen laten doen en hopelijk op reis gaan en interessante mensen ontmoeten.

Wat is tot nu toe je favoriete shoot geweest? Mijn shoot met Shelley is waarschijnlijk mijn favoriet omdat het bij mij thuis was en mijn hond Harvey staat op sommige foto’s. Het was best moeilijk omdat het een FaceTime-opname was, maar Shelley was zo aardig en geduldig en maakte het me zo gemakkelijk mogelijk. Ik deed ook een portfolio-shoot voor een bureau in een studio met Ian Boddy, wat erg leuk was.

Als je zou kunnen werken met elk merk dat bovenaan je lijst zou staan? Ik zou graag willen werken met de Spaanse kindermerken zoals Mango en Zara en ook met internationale ontwerpers zoals Kenzo, Lagerfeld en Calvin Klein.

Wat is je beste modetijdschrift/blog? No1 moet natuurlijk JSL zijn en ik hou ook van het tijdschrift Anon Kids.

Wat zijn je favoriete modemerken? Voor mij draag ik graag Mango, Zara, Nike en Calvin Klein.

Naar welke modellen kijk jij op voor inspiratie? Ik vind Kendall Jenner mooi en ik kijk ook op naar veel succesvolle kindermodellen voor inspiratie op Instagram zoals Poppy Daley, India Williams, Poppy Lou Hill en Izzy Lilly. Er zijn zoveel mooie modellen op Instagram die zo ondersteunend en bemoedigend zijn.

Wat is jouw favoriete item in je kast? Mijn nieuwe gescheurde jeans van Mango Teen en mijn Jordans. Ik hou van vrijetijdskleding, maar ga ook graag verkleed voor speciale gelegenheden en fotoshoots.

Wie is jouw rolmodel? Ik denk Kendall Jenner omdat ze hard heeft gewerkt om een ​​topmodel te worden en niet alleen haar achternaam heeft gebruikt.

Spreek je talen? Zo ja, welke talen? Ik ben Engels, maar ik ben geboren in Spanje, dus ik spreek vloeiend Engels en Spaans. Ik leer Duits op school, maar ik ben er niet zo goed in.

Als je 3 wensen mocht hebben, welke zouden dat dan zijn?

Om Covid te beëindigen!

Word een succesvol model.

Heb een huisdier Alpaca.

Als je iemand in de wereld zou kunnen ontmoeten, wie zou dat dan zijn? Billie Eilish – Ik vind haar de beste!

Wat is uw grootste droom? Uitgenodigd worden om naar de modeshows in Parijs en Londen te komen kijken of nog beter om er zelf in te lopen

Wat doe je graag in je vrije tijd? Ik vind het leuk om TikTok-video’s te maken – meestal dansjes of make-up. Ik hou vooral van make-up met speciale effecten. Ik breng ook tijd door met al mijn huisdieren, want we hebben een boerderij met ezels, geiten, kippen en eenden en ik heb thuis een hond en konijnen – ik hou van dieren.

Volg Scarlett op Instagram @scarlettrose_mcfadden om op de hoogte te blijven van haar werk.

Fotograaf: Shelley Oxford Fotografie

WILT U ZIEN ALS ONS MAANDAGMODEL? Als je als ons maandagmodel wilt verschijnen, neem dan contact op met: info@juniorstyle.net en stuur een up-to-date headshot en de Instagram-details van de modellen. Als uw kind wordt geaccepteerd, sturen we u details over het maandag Model Feature-pakket en de kosten.

Bekijk HIER onze functies van het maandagmodel.

Scarlett Rose McFadden Monday Model-functieafbeeldingen door Shelley Oxford Fotografie – Alle rechten voorbehouden.

Alle berichten copyright Junior Style Sales Ltd.

Gelieve niet te reproduceren zonder toestemming.

creditSource link

D95.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart