Maandag Modeleigenschap: Tima Tyurin

De 12-jarige Tima woont in Rusland en staat graag voor de camera. Tima hoopt een succesvol model en acteur te worden en zijn held, rapper Morgenshtern, te ontmoeten!! Tima heeft een aantal buitenschoolse activiteiten en studeert momenteel dans, theater, heeft zanglessen en speelt drums en piano. De 11-jarige is zeer actief en beoefent verschillende sporten en doet aan paalgymnastiek.

Scroll naar beneden om Tima’s Model Feature en Q&A te bekijken…..

Maandag Modelfunctie: Tima Tyurin #KidModel #modelfeature #timatyurin

Maandag Modelfunctie: Tima Tyurin #KidModel #modelfeature #timatyurin

Maandag Modelfunctie: Tima Tyurin #KidModel #modelfeature #timatyurin

Door welk modellenbureau word je vertegenwoordigd? Tima wordt momenteel niet vertegenwoordigd door een bureau en we wachten en zoeken naar een bureau waarvan we denken dat het een goede match is.

Wie vertegenwoordigt u op het gebied van acteren? Tima volgt momenteel een van de meest prestigieuze acteerscholen in zijn stad, maar wordt niet vertegenwoordigd door een in het bijzonder.

Waarom besloot je te beginnen met modellenwerk? Ik vind het heerlijk om voor de camera en achter het frame te staan. Het is erg leuk en plezierig voor mij.

Wat is het leukste aan model zijn? Ik geniet enorm van fotoshoots en het kunnen maken van foto’s op spannende locaties. Ik hoop er ooit mijn beroep van te maken.

Wat is tot nu toe je favoriete shoot geweest? Het is moeilijk voor mij om een ​​favoriete shoot te kiezen omdat ik ze allemaal erg leuk vond. Ze waren allemaal spannend.

Als je zou kunnen werken met elk merk dat bovenaan je lijst zou staan? Ik zou graag met Gucci samenwerken. Ik hou van hun stijl en ik heb hun beanie en pantoffels zoals Morgenshtern.

Wat is je beste modetijdschrift/blog? Mode

Wat zijn je favoriete modemerken? Dolce & Gabanna, Louis Vuitton, Guess en Gulliver

Naar welke modellen kijk jij op voor inspiratie? David Gandy omdat hij echt lijkt te zijn en geniet van wat hij doet. Soms heb je het gevoel dat sommige modellen niet genieten van wat ze doen.

Wie is je favoriete acteur en actrice? Wat vind je zo leuk aan hen? Arnold Schwarzenegger omdat hij al zijn rollen heel goed speelt en dat voel je in zijn films. Julia Robert’s omdat ze zo oprecht is in al haar rollen. Ze heeft er vele prijzen voor gewonnen.

Wat is jouw favoriete item in je kast? Mijn met bont gevoerde jas van Gulliver is mijn favoriet vanwege waar ik woon, ik moet hem veel dragen en hij staat me goed.

Wie is jouw rolmodel? Morgenshtern, omdat hij veel zaken van zijn succes heeft gemaakt maar niet van zijn pad afwijkt en oprecht blijft in zijn muziek en werk.

Spreek je nog andere talen? Ik spreek momenteel Russisch en ben Engels aan het leren.

Als je 3 wensen mocht hebben, welke zouden dat dan zijn? Om Morgenshtern te ontmoeten, in Dubai te wonen en een manier te vinden om iedereen gelukkig te maken in het leven

Als je iemand in de wereld zou kunnen ontmoeten, wie zou dat dan zijn? Morgenshtern

Wat is uw grootste droom? Word een beroemd model en acteur en leef er een succesvol leven door.

Wat doe je graag in je vrije tijd? Ik heb weinig vrije tijd vanwege school en buitenschoolse activiteiten. Als ik vrije tijd heb, speel ik graag GTA.

Volg Tima op Instagram @tima_tyurin om op de hoogte te blijven van zijn werk.

Fotograaf: Andre Glukhov

Beheerder: Darcy Trett @d4rcy_t

WILT U ZIEN ALS ONS MAANDAGMODEL? Als je als ons maandagmodel wilt verschijnen, neem dan contact op met: info@juniorstyle.net en stuur een up-to-date headshot en de Instagram-details van de modellen. Als uw kind wordt geaccepteerd, sturen we u details over het maandag Model Feature-pakket en de kosten.

Bekijk HIER onze functies van het maandagmodel.

Tima Tyurin’s Monday Model bevat afbeeldingen van Andre Glukhov – Alle rechten voorbehouden.

Alle berichten copyright Junior Style Sales Ltd.

Gelieve niet te reproduceren zonder toestemming.

Romaine Coonghe

Meer van Romaine Coonghe

In de loop der jaren heb ik bij Joules gewinkeld voor kleding voor mezelf,…

Lees verder

creditSource link

D95.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart