Kindermode bovenkleding van TÖASTIE om gezellig bij te zijn in AW2021

Kindermode bovenkleding van TÖASTIE om gezellig bij te kletsen voor AW2021.

Toastie is gespecialiseerd in donsjacks van verantwoorde herkomst en waterdichte softshell-regenjassen die technisch zijn ontworpen om kinderen gezellig en warm te houden, zodat ze hun avontuurlijke geest de vrije loop kunnen laten zonder te worden gebukt onder ongemakkelijke, dikke bovenkleding.

Plastic flessen worden samengeperst en vervolgens naar een garenfabriek gestuurd, versnipperd, grondig gereinigd, vervolgens gesmolten en tot garen gesponnen. Dit garen is gerecycled polyester, dat wordt verwerkt tot de stof voor bovenkleding. Processen zijn vrij technisch, dus ik zal ze het laten uitleggen;

“Door te kiezen voor gerecycled polyester verbruiken we hulpbronnen die al in omloop zijn en voorkomen we dat er nieuwe fossiele brandstoffen worden gewonnen. Door ervoor te zorgen dat gerecycled polyester PET-gecertificeerd is, betekent dit dat het plastic post-consumer afval is en geen plastic dat speciaal is geproduceerd om te worden verwerkt tot gerecycled polyester. Het is diep ironisch en echt verwoestend dat wanneer gerecycled polyester geen gecertificeerd post-consumer afval is, het op deze manier kan zijn verkregen.

Ons gerecycled polyester is Global Recycled Standard (GRS) gecertificeerd.

Vanaf 2021 zullen onze donsproducten alleen nog maar Re:Down® gerecycled dons bevatten. Dons is het mooiste lichte, isolerende, ademende en veelzijdige product. Het is van nature thermoregulerend, wat betekent dat het je warm houdt in de kou, en toch koel in de warmte.

Re:Down® zamelt post-consumer afval in bij partners die dezelfde maatschappelijke waarden en transparantie delen. Het verzamelde product is grotendeels beddengoed, waarbij de stof die het dons vasthoudt beschadigd is, maar de veren zelf in perfecte staat blijven.

Re:Down® gebruikt de meest milieuvriendelijke methoden om dons en veren te regenereren. De veren worden gewassen met thermaal water, dat uiteindelijk via een recyclingproces weer in de aarde terechtkomt als schoon drinkwater.

Bij het reinigingsproces worden geen chemicaliën gebruikt, in plaats daarvan worden het dons en de veren gewassen met gewone zeep, gesteriliseerd bij een extreem hoge temperatuur en voorzien van een waterbestendige ecologische FC-vrije afwerking.

De structuur van het dons zorgt voor warmte door duizenden kleine luchtzakjes te creëren uit de in elkaar grijpende vezels, terwijl ook ongewenst vocht kan ontsnappen uit het opgesloten raken. Echt dons biedt drie keer de isolatie van synthetisch dons en is de meest lichtgewicht optie, bovenop alle kunstmatige vezels die momenteel op de markt zijn.

Dons behoudt zijn loft en vorm, waardoor onze jassen net zo licht en gezwollen zijn voor het oog als om aan te raken. We zijn gepassioneerd over de bron van ons dons en gebruiken alleen Responsibly Sourced Down in onze bovenkleding.”

De nieuwe cool TÖASTIE kinderen campagne voor AW2021 werd gefotografeerd door Joanne Paterson en kunst geregisseerd door Tracey Jacob.

Gedurfde saffraankleurige tinten voor TÖASTIE herfst/winter 20201

Kindermode bovenkleding van TÖASTIE voor winter 2021

Kindermode bovenkleding van TÖASTIE voor winter 2021

Gezellige gewatteerde jassen voor winter 21 van Toastie kidswear

Gezellige gewatteerde jassen voor winter 21 van TÖASTIE kidswear

Coole kleurencombinaties bij Toastie for kids fashion outerwear

Coole kleurencombinaties bij TÖASTIE voor kindermode bovenkleding

Dubbele laagjes bij Toastie voor kinderbovenkleding AW21

Dubbele laagjes bij TÖASTIE voor kinderbovenkleding AW21

Voor jongens en meisjes Toastie jassen FW21

Voor jongens en meisjes TÖASTIE jacks FW21

De perfecte toplaag voor winterse dagjes uit bij Toastie

De perfecte toplaag voor winterse dagjes uit bij TÖASTIE kidswear

Toastie-jassen zijn op verantwoorde wijze ingekocht met gerecycled dons en polyester gemaakt van plastic flessen

TÖASTIE-jassen zijn op verantwoorde wijze ingekocht met gerecycled dons en polyester gemaakt van plastic flessen

Alle foto’s door Joanne Paterson voor TÖASTIE – alle rechten voorbehouden

Art Direction door Tracey Jacob, styling door Kate Van Der Hage, Haar en make-up door Oona.

Posts copyright Smudgetikka – geen reproductie zonder toestemming 2009-2021

creditSource link

D95.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart